Happy Families

Happy Home  - Florile ne înveselesc viața și casa. În cele 3 zile ale Festivalului Fericirii, vă invităm la o serie de ateliere Ikebana, decorațiuni interioare și ateliere vesele pentru copii, părinți și bunici. Toate, proiectate special pentru a ne lumina casa.

Happy Kids  - Vă invităm la o serie de workshop-uri tematice dedicate copiilor, precum și copilului nostru interior. O invitație la joacă, recunoștință, relaxare și bună dispoziție, căreia ne dorim să-i dea curs cât mai mulți români.

Happy Storytelling – Prin arta povestirii, facem loc fericirii. De ce? Pentru că poveștile au darul de a ne smulge din ghearele rutinei, plictiselii, tristeții sau disperării și de a ne transpune într-un univers mirific, încântător. Cu ajutorul poveștilor, fericirea - ce ne părea la ani-lumină distanță - se (re)trezește în sufletul nostru.

Happy Toys  – Jucăriile ponosite merită să fie fericite! Copii, părinți și bunici sunt invitați să vină cu jucării căzute în uitare pentru a împărți fericirea în centrele de plasament. După ce vor fi încredințate “medicilor” de la Spitalul de Jucării spre “vindecare”, jucăriile vor aduce un zâmbet pe buzele copiilor mai puțin norocoși. Și-și vor găsi fericirea, împlinindu-și menirea.

Happy Cooking  - Dacă aveți copii, cu siguranță le-ați pregătit preparate savuroase, dar și frumoase. De ce? Pentru că o mâncare ingenios prezentată ne îmbie mai degrabă să-i descoperim savoarea și să-i absorbim cu încântare nutrienții. Ca să aducem un strop în plus de fericire în viața noastră, vă invităm acum la un workshop de mâncare voioasă cu ingrediente savuroase și sănătoase.

Happy Parenting – o serie de workshop-uri și conferințe ingenioase, dedicate “meseriei” de părinte. Să creștem numărul părinților conștienți și responsabili.

Happy Kites – Dacă te întrebi cum ai putea petrece o zi fericită de primăvară sub cerul liber, îți propunem un atelier de construit și înălțat zmee! Mai întâi le vom construi, apoi le vom decora cu entuziasm și, în cele din urmă, le vom elibera pentru un grațios balet aerian în bătaia vântului primăvăratic. Copii, părinți și bunici, ne întâlnim să ne bucurăm împreună într-unul din parcurile bucureștene. Locul de desfășurare va fi anunțat din timp.

No Comments Yet.

Leave a comment