Happy Me

Happilly in Love with me Day  – O zi dedicată fericirii prin iubirea de sine. O zi în care - dincolo de toate imperfecțiunile noastre - ne acordăm șansa de a ne accepta așa cum suntem, cu bune și mai puțin bune. O zi în care renunțăm – cel puțin temporar – să ne mai judecăm, să ne etichetăm, să ne criticăm, să ne facem reproșuri, să ne simțim vinovați. O zi în care ne propunem să fim mai buni cu noi înșine, fericiți cu noi înșine, îndrăgostiți de noi înșine.

Commitment to Myself Day  - De câte ori, oare, nu ne-am propus să facem ceva mai mult pentru a fi fericiți? Sau de câte ori nu ne-am promis că nu vom mai comite “isprăvi” aducătoare de suferință? Cu siguranță, găsim măcar o restanță la capitolul promisiuni față de noi înșine. Azi te invităm să-ți găsești timp pentru o promisiune față de tine, pe care să o onorezi. Și să-ți onorezi astfel dreptul la fericire. Ce zici, te prinzi în joc?

Mindful Me Day - o zi dedicată conștientizării fericirii cu tine însuți/însăți. O zi în care îți asculți mai atent/ă gândurile. O zi în care îți asculți emoțiile și te împrietenești cu ele. O zi în care acționezi perfect conștient, în care comuți de pe „pilot automat” - stare în care acționăm în mod curent - pe “mindful”. O zi în care savurăm viața cu toate simțurile și trăim cât mai mult ancorați în momentul prezent. O zi de fericire prin atenție mărită la tine însuți/însăți și la orice în jurul tău.

Make my Dream Come True Day  – Începem fiecare an cu vise frumoase. Ne facem planuri îndrăznețe. Unele se împlinesc, altele mor încă din fașă. Azi te invităm să-ți alegi un vis pe care să-l aduci în plan real. Dacă este suficient de important pentru tine, nu-l îngropa înainte de vreme! Mai dă-i o șansă. Azi!

Make a Friend Day  – Câți prieteni ai? Și nu mă refer aici la prietenii din mediul virtual, ci la prieteni pe care-i întâlnești în carne și oase! Azi îți propunem să alegi un “prieten” întâlnit pe Facebook și să-i dai întâlnire la un ceai sau la o cafea. Un nou prieten îți poate face viața mai frumoasă. Și, implicit, mai fericită.

Happy SPA Day – Te invităm să-ți iei doza zilnică de fericire cu tine prin relaxare. Permite-ți un răsfăț al simțurilor într-un centru SPA. Desfată-ți trupul cu experiențe senzoriale inedite. Fă valuri (la propriu și/sau la figurat) într-o piscină, relaxează-te în aerul încins, dar proaspăt al unei saune, lasă-ți trupul pe mâinile unui maseur/maseuze priceput/e, împachetează-te în nămol, zahăr sau ciocolată sau lasă-te răsăfățat/ă cu o mani-pedi. Tu alegi!

Laughter Day  – Râsul eliberează endorfine și fericește. Azi te invităm să porți un zâmbet generos pe buze și să radiezi fericire. Râsul este molipsitor. Nu ne face doar pe noi mai fericiți, ci se transmite și celor din jurul nostru. Și este un excelent imunostimulent. Ce zici, încerci să râzi măcar 3 minute pe zi? Râsul este aducător de sănătate, fericire și, mai mult decât atât, este gratuit!

No Comments Yet.

Leave a comment