Happy@Work

Office Playground Day - Vă invităm să aduceți o jucărie de pluș, o carte de colorat și un set de creioane, o cutie de plastilină sau un bloc de desen si acuarele la birou. Așezați-le undeva la vedere. Apoi observați ce se întâmplă. Sunteți mai binevoitori unii cu alții? Mai atenți și mai săritori? Ați început să înlocuiți nemulțumirile și/sau eventualele cuvinte jignitoare cu râsete, jucăușenie și voie bună? Dacă ați răspuns cu “da”, experiențele voastre confirmă rezultatele cercetărilor de la Universitatea Harvard: adulții se poartă mai frumos chiar și în prezența jucăriilor, nu doar a copiilor.

Resourcefulness Day  – Viața la birou aduce numeroase provocări, situații inedite și momente dificile. Azi vă invităm să dați curs creativității pentru a trece peste obstacole cu zâmbetul pe buze. Vă propunem să priviți dificultățile ca pe o ocazie de a crește. Și, implicit, de a fi mai împliniți și fericiți.

Mindfulness Day  - Cât de atent/ă ești atunci când lucrezi? Cât de conștient/ă ești de ceea ce faci sau de ceea ce ți “se întâmplă” la muncă? Sau cât de distras/ă ești de de tensiunile de acasă, pe care le cari cu tine la serviciu? Azi, îți propunem să comuți de pe „pilot automat” - stare în care acționăm în mod curent - pe “mindful”. Te invităm să fii cu adevărat “prezent” la serviciu, nu doar să bifezi încă o zi pe ștatul de pontaj. În „modul mindful”, vei descoperi că munca te poate face fericit.

Awesomeness Day  - O zi de fericire la serviciu prin celebrarea minunăției fiecăruia dintre noi. În loc de ședințe critice, azi vă propunem ședințe apreciative. În loc de “tradiționala” bârfă - la o țigară sau în fața dozatorului de apă/cafea - vă invităm la “bârfe pozitive”. O zi în care ne descoperim înzestrări remarcabile. O zi în care suntem sclipitori și radiem fericire. În echipă.

Gratitude Day  – Vă invităm să explorați noi perspective asupra recunoștinței și a impactului acesteia asupra fericirii. O retrospectivă a întregii săptămâni, în care găsim 1.001 de motive să fim recunoscători. O privire asupra abundenței manifestate în viața noastră profesională. O perspectivă asupra darurilor vieții, pentru care suntem profund recunoscători.

Charity Week  - Festivalul Fericirii și-a propus să scoată la lumină și generozitatea românilor care lucrează în organizații. Va fi o săptămână a dărniciei, în care toți cei interesați pot aduce la birou tot ceea ce consideră că le prisosește. Ori să cumpere un cadou nou-nouț. Sau să confecționeze un dar inedit. La sfârșitul acestei săptămâni, donațiile vor fi triate și repartizate către comunități nevoiașe. Căci dărnicia ne face nu doar mai frumoși, ci și mai fericiți.

Happy Office Week – Vor fi 5 zile în care viața la birou ne va fi mai frumoasă. În fiecare zi ne vom delecta privirile cu frumusețea, armonia și coloritul vesel al florilor. Vom descifra un pic din tainele Ikebana și vom învăța să facem aranjamente florale, spre a ne decora birourile. Astfel, vom genera o atmosferă de lucru mai fericită.

No Comments Yet.

Leave a comment