Antreprenor 3.0

Ești antreprenor. Fie că ești un spirit antreprenorial înăscut, fie că ai ajuns antreprenor de nevoie, cu siguranță întâlnești dificultăți la tot pasul.

Uneori, totul merge șnur. Ți-e drag și ție cum se “leagă” lucrurile. Ai idei bune, le pui în aplicare rapid, încasările vin la timp, investești în dezvoltarea ta și a echipei tale, îți mărești echipa, ești fericit. Ce altceva ți-ai mai putea dori?!

Chiar și în acest caz fericit, există șansa să te gândești la dezvoltarea afacerii. Poate ai în vedere un business conex celui actual sau intenționezi să abordezi un nou domeniu, complet diferit, ținând cont de prinicipiul: Don’t keep all of your eggs in one basket! Sau, poate, vrei să lași în urma ta ceva cu adevărat impresionant. Vrei ca urmele tale pe acest Pământ să fie vizibile peste generații.

Alteori - oricât de multe eforturi ai face – parcă simți că bați pasul pe loc. Realizezi că ai nevoie de mai multe resurse, de mai multă răbdare, de o mică ghidare pe acest drum pe care ai pășit, din proprie inițiativă sau forțat de împrejurări.

Dacă totul merge strună, însă nu știi încotro s-o apuci, dacă dorești să te dezvolți, dar încă nu ai nicio idee privind opțiunile tale în dezvoltarea business-ului sau îți dorești clarificări, îți propun sesiuni individuale de coaching, spre a-ți contura o nouă viziune, a-ți redefini obiectivele, a-ți croi un plan de acțiune pe măsura ta și a-l pune în aplicare.

Dacă întâmpini dificultăți, sesiunile individuale de coaching îți antrenează motivația, te sprijină să-ți descoperi resursele interioare și acțiunile potrivite pentru a atinge succesul.

Mai ales la început de drum, antreprenoriatul este o preocupare singuratică. Ai o viziune, ai o direcție de urmat și multe idei prin care crezi că-ți poți atinge scopul. Dar de aici și până la a-ți vinde cu succes ideile, constați că te confrunți cu o avalanșă de dificultăți. Uneori, confuziile se țin lanț. Știi (cel puțin teoretic) încotro te îndrepți, dar nu ți-e foarte clar ce ai de făcut ca să ajungi acolo.

Personal, ca antrepreonor, am avut momente când totul a mers ca uns, și momente în care mi-am pus întrebări dacă merită să mai continuu. Au fost momente în care m-am îndoit (de viziunea mea și de mine însămi) sau în care am căutat răspunsuri pentru optimizarea activității. Pentru că rațiunea de a fi a unui business este profitul. Dar când ești în postura de antreprenor, profitul depinde de capacitatea ta personală de a fi motivat intrinsec, de a-ți asuma riscuri calculate, de a-ți mobiliza toate resursele de care ai nevoie pentru succesul unui proiect sau al întregii organizații și, mai ales, de a nu te lăsa descurajat în momente de cumpănă și de a accepta incertitudinea. Nu e ușor, cu siguranță.

Ceea ce îți pot oferi eu este un antrenament periodic, prin care să fii în mod constant conectat la aspirațiile tale, prin care să-ți descoperi noi resurse sau să-ți fructifici cu adevărat resursele disponibile, să-ți schimbi percepția asupra obstacolelor întâlnite, să-ți reduci anxietatea și să-ți amplifici flexibilitatea în gândire, creativitatea, intuiția și să-ți facilitez procesul decizional.

Dacă ești pregătit(ă) să faci pasul spre Antreprenor 3.0, sunt la un e-mail distanță. Contactează-mă pentru programarea unei ședințe!

Vom discuta despre ceea ce îți dorești de la afacerea ta și voi fi încântată să-ți acord tot sprijinul pentru ca tu să ajungi unde îți dorești.

Dacă ești mulțumit(ă) de rezultat, putem continua într-un ritm confortabil pentru tine. Din experiența mea de până acum, o ședință pe săptămână este un tempo salutar, în pachete de 8-10 ședințe.

În situații de criză, ne putem întâlni și între ședințe.

Ședința are o durată de 60 de minute.

Îmi desfășor sesiunile de coaching în câteva locații primitoare din București (Piața Victoriei, Tineretului și Piața Romană) sau prin Skype, în funcție de timpul pe care îl ai la dispoziție.

No Comments Yet.

Leave a comment