Relatia cu sine

Simți că viața ta este lipsită de sens? Te împiedici de frici la tot pasul? Te autosabotezi cât poți de mult și te miri că nimic nu-ți iese bine?! Te descurajezi la tot pasul? Îți minimizezi succesele și, orice ai face, crezi că nu ai făcut “nimic deosebit”? Te compari la ordinea zilei cu cei pe care-i consideri “mai inteligenți”, “mai frumoși”, “mai de succes”, “mai buni”? Ca să te simți mulțumit(ă), totul trebuie să fie “perfect”? Chiar TREBUIE?!

Cauți pe cineva să-ți facă viața fericită? Uită-te în oglindă! Doar TU poți lua măsuri în această direcție. Eu îți pot fi alături pentru a-ți cataliza această transformare.

Te invit să lucrăm împreună în ședințe de consiliere individuală, pentru a-ți redobândi stima de sine, pentru a-ți depăși fricile, pentru a te asculta și a-ți descoperi propriile nevoi și dorințe, pentru a face pace cu tine și a te bucura de viața ta. Te aștept să lucrăm pentru a-ți redescoperi resursele, motivația, încrederea în forțele proprii și acțiunile în direcția unei vieți împlinite. Te aștept să-ți fiu alături în timp ce-ți vindeci viața!

Eu te pot ghida în acest proces de ascultare de sine și de vindecare emoțională, dar munca va fi a ta. Eu te pot inspira, te pot susține, însă doar TU ești capabil(ă) să treci la acțiune și să fii fericit(ă) .

Da, fericirea este contagioasă, o poți simți la cei din jurul tău și o poți prelua, pentru o vreme. Și, da, poți fi un mare “consumator” de fericire. Dacă, însă, vrei să fii cu adevărat fericit(ă), nu poți „împrumuta” la nesfârșit fericirea altuia. E cazul să devii un puternic “generator” de fericire.

Ai grijă de relația ta cu tine! E primul pas către viața fericită pe care ți-o dorești!

No Comments Yet.

Leave a comment