Lego Serious Play Demo Workshop – Great Strategy Eats Disorder for Breakfast

În ultima vreme, se tot vorbește despre organizații agile, despre oameni rezilienți și proactivi. Așa că, ne-am gândit să începem săptămâna împreună, cu o sesiune de joacă...serioasă 🙂

Luni, 26 Martie 2018, începând cu orele 9:30, vă invităm să facem cunoștință cu o metodă inovativă de explorare și identificare de soluţii pentru rezolvarea de probleme în timp real: LEGO(R) SERIOUS PLAY(R). Un proces documentat științific, ce se bazează pe cercetări ample în domeniul afacerilor, dezvoltării organizaționale, psihologiei și învățării, importanța Jocului în viața adulților, Teoria Constructivistă, Teoria Sistemică și Starea de Flux.

Metoda stimulează activarea ambelor emisfere cerebrale și scoate la lumină din inconștient resurse nebănuite. Altfel spus, cu ajutorul LEGO(R) SERIOUS PLAY(R) participanții află ceea ce nu știau că știu prin interdependența mâini-minte. Este o metodă hands-on, minds-on, bazată pe inteligența mâinilor și o activare mentală complexă, ceea ce determină descoperirea de soluții suprinzătoare.

LEGO(R) SERIOUS PLAY(R) are o paletă extrem de largă de aplicații: Strategy Development, Change Management, Project Management, Creative Thinking & Innovation, Products & Services Development, Management Consulting, Rapid Prototyping/Simulations, Solutions Building & Problem Solving, Organisational Design, Cultural Intelligence, Conflict Resolution, Team Coaching & Team Building, Recruitment & Assessment & You name it 🙂

La nivel global, metodologia LEGO(R) SERIOUS PLAY(R) este utilizată cu succes în organizaţii precum: NASA, Google, Unicredit Bank, Yahoo, Vodafone, Lego Group, Toyota, Fujitsu, FedEx, Hilton, Microsoft, MIT Media Labs, P&G, World Bank, Nissan Motors, Orange, Pfizer, Unilever etc.

Despre facilitator:

Jens Rottbøll este unul dintre primii facilitatori din lume certificați în utilizarea LEGO(R) SERIOUS PLAY(R)  și consilier al ministrului danez de externe pe probleme culturale, Partener al Living Institute din Danemarca și Partener Asociat Franklin Covey.

În calitate de Executive Coach și Change Architect, Jens își sprijină clienții în dezvoltarea abilităților de leadership, strategie, inovație și inteligență culturală. Jens este responsabil de programele de leadership derulate de Living Institute, inclusiv module în cadrul unor programe MBA cunoscute în întreaga lume. Are 15 ani de experiență în poziții de top management și o experiență considerabilă în calitate de HR Director la cunoscuta companie daneză Bang & Olufsen. A derulat proiecte de management cross-cultural și managementul diversității cu echipe globale de management din Europa, India, China, Asia și America de Sud. Deține o diplomă în Leadership de la INSEAD și Wharton Business School.

Jens este pentru a treia oară la București, cu prilejul ultimului program de certificare în metoda LEGO(R) SERIOUS PLAY(R), adresat tuturor celor interesați să faciliteze intervenții pentru stimularea inovației și creșterea performanței în organizații.

În cadrul acestui workshop gratuit, te invităm alături de Jens, să descoperim împreună ce înseamnă să creezi o strategie care poate face față cu succes schimbărilor neprevăzute din mediul de afaceri.

Evenimentul are loc la Hotel Marshal Garden, Sala Panoramic 2, etaj 5.

Numărul de locuri este limitat la 5o de participanți. Deci, spor la completat formularul 🙂

INREGISTRARE

Întâlnirea se desfășoară în limba engleză, durează 2,5-3 ore.

Pe curând!

No Comments Yet.

Leave a comment