Happy Community

Slices of Happiness – concurs foto dedicat fericirii în familie, în cuplu și la locul de muncă. Un concurs în care decupăm din amalgamul cotidian - întru nemurire - “felii de viață fericită” și le dăm mai departe.

Happy People  - instantanee citadine de mari dimensiuni, afișate în stațiile de metrou, în stațiile mijloacelor de transport în comun și în interiorul mijloacelor de transport în comun.

Happy Hugs  - îmbrățișări oferite cu titlu gratuit la gurile de metrou.

Happy Culture  - promovarea unei culturi a fericirii, prin implicarea bibliotecilor, cinematografelor, teatrelor, restaurantelor, cluburilor și posturilor radio/TV.

Happy Schools – promovarea unei vieți fericite în instituțiile de învățământ, prin implicarea cadrelor didactice și a copiilor, elevilor și studențilior (grădinițe, școli, licee și universități) și a ONG-urilor cu activitate în instituțiile de învățământ.

Fit & Happy  - o săptămână de promovare a fericirii prin efort fizic susținut în centrele de fitness partenere. O săptămână în care catalizatorul fericirii va fi mișcarea.

Happy Art  - momente vesele pe portativ, susținute în pași de dans, de elevi ai liceelor de muzică, ai școlilor de balet și școlilor populare de artă.

Dance for Joy  – un flashmob dedicat fericirii, cu participarea cluburilor de dans partenere și a tuturor românilor pasionați de dans pe ritmuri energice, dătătoare de o îmbătătoare fericire. Data urmează a fi stabilită.

Happiness Column  – ridicarea unei “coloane a fericirii” în mijlocul unui parc bucureștean, ce le va reaminti oamenilor, inclusiv după încheierea Festivalului, că fericirea se dorește și se construiește zi de zi.

Joy Run  – ne dorim să încheiem în forță Festivalul, cu un “Cros al fericirii”. Sperăm să adunăm sute de oameni dornici să-și ridice nivelul de fericire prin alergare și creșterea nivelului de endorfine, serotonină, oxitocină și dopamină.

No Comments Yet.

Leave a comment