Happy Couples

Latino Feliz  – O invitație la un periplu dansant, în care vom celebra împreună bucuria vieții în doi. Ne vom reaminti să ne bucurăm de viață, să zâmbim și să ne relaxăm prin dans, abandonându-ne muzicii și bucurându-ne de prezența celuilalt. Haideți să descoperim împreună fericirea unui dans în cuplu în sălile de dans partenere ale evenimentului.

Resourcefulness Day  – Viața de cuplu este un teren fertil pentru imaginație și inovație. Azi, vă propunem să vă surprindeți partenerul de cuplu cu ceva inedit, care să-i aducă un nou zâmbet larg pe chip. Dacă de dimineață nu ai nici cea mai mică idee cum, pune-ți doar o întrebare. Până seara, vei constata că ai găsit o soluție uimitoare.

Happy Relationships Day – Experiența fericirii în cuplu este, poate, una dintre cele mai provocatoare. Însă relațiile de cuplu se dovedesc și cele mai darnice la capitolul fericire. Pe cât de solicitante par, pe atât de generoase sunt. Cu o singură condiție: să nu mai așteptăm să primim, ci să dăruim. Să ne transformăm din “consumatori” avizi de fericire, în “generatoare cuantice” de fericire.

Awesomeness Day for Two  - O zi de fericire în doi prin celebrarea minunăţiei relaţiei noastre de cuplu. O zi în care privim prin lentile miraculoase, în care se oglindesc toate calitățile celui de lângă noi. O zi în care suntem sclipitori în doi și radiem fericire.

Commitment Day  – o zi de fericire în doi, dedicată promisiunii faţă de partenerul şi relaţia noastră de cuplu. O zi în care, suntem mai fericiți când ne ţinem de cuvânt. O şansă în plus de a ne face partenerul de cuplu mai fericit. Şi, astfel, de a ne ferici mai mult pe noi înşine.

Partner Thanksgiving Day  – Dacă încă nu s-a inventat o Zi a Recunoștinței dedicată Partenerului de Cuplu, vă propunem să o facem noi, cu ocazia primului Festival al Fericirii. De regulă, îi cerem partenerului de cuplu cât mai multă toleranță, înțelegere și acceptare. Azi vom dărui. Și vom face un exercițiu conștient de iubire și recunoștință, pentru a fi mai fericiți în doi.

Playfulness Day  - O invitaţie la fericire în cuplu prin joc. O invitație la serbarea iubirii împărtăşite în doi. O invitaţie de a (re)aduce jucăuşenia, candoarea şi pasiunea în viaţa de cuplu.

No Comments Yet.

Leave a comment